Okurkový sorbet

31. srpna 2016 v 18:03 |  Sladké
Okurkový sorbet jsem ochutnala na dovolené a natolik mě zaujal, že jsem jej musela vyzkoušet i doma. Je osvěžující a pro případ party se dá kombinovat i s alkoholem. Doporučuji bílý rum nebo gin. Na výrobu jsem použila následující ingredience:

Šťáva z 1 salátové okurky
1/2 rozmixované salátové okurky
Šťáva z 1 limetky
Cukr dle chuti
Hrst lístků máty

Směs jsem během mražení průběžně mixovala, aby nevznikly ledové hrudky.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Marcela - Nordic Passion Marcela - Nordic Passion | E-mail | Web | 12. září 2016 v 16:20 | Reagovat

Tohle vypada bajecne, moc sveze, hned bych si v tom teple dala:-). M.

2 Cecílie Cecílie | Web | 13. září 2016 v 14:50 | Reagovat

Z okurek by mě to nenapadlo dělat. Jinak mám sorbety ráda.

3 Karla Karla | Web | 14. září 2016 v 13:42 | Reagovat

[1]: Je to opravdu lehké a osvěžující. Dá se použít i jako ledová tříšť.

4 Karla Karla | Web | 14. září 2016 v 13:43 | Reagovat

[2]: Taky by mě to nenapadlo, kdych to nedostala k dezertu :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama