Putování s bobrem - díl III.

24. srpna 2016 v 19:11 |  Výlety
Nedá mi to, abych se s Vámi nepodělila o zážitky z místní gastronomie. Včerejší večeře, stejně jako každá jiná tady, byla naprosto dokonalá. Skládala se z 5 chodů:

1) studený salátový bufet
2) polévka - houbové latté
3) teplý předkrm - domácí nudle s mletým jehněčím masem od místního sedláka
4) hlavní chod - v mém případě waller (obrovská ryba, český název bohužel neznám) s quinoou (merlík čilský), Leogangským chorizem, řeřichou a divokými bylinkami. Hlavní chod v případě manžela tvořilo telecí maso od místního farmáře na květové medu a pepři, doplněné špenátem a zelenými rajčaty s bramborovou pěnou
5) dezert - čokoládové soufflé s místními brusinkami a popkornovou zmrzlinou

Kdo by měl stále málo, měl možnost vi vybrat z široké nabídky sýrů opět od místních farmářů

Necháte se inspirovat?
Jistě uznáte, že po takové náloži byla procházka naprosto nutná. Bobra jsme již nechali spát a prošli jsme se sami.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama